De principes van breinleren – Avond 25 juni 2015

Inleiding
De afgelopen jaren zijn er spectaculaire ontdekkingen gedaan op het gebied van de werking van het brein. In deze workshop krijgt u kennis aangereikt over de plasticiteit van het brein en leert u hoe u dat kan vertalen naar praktische toepassingen en benaderingen om beter te begeleiden bij leren.

Door rekening te houden met hoe de menselijke hersenen werken kunt u als trainer, docent, coach en trainingsacteur het rendement van uw trainingen en lessen enorm vergroten. In deze workshop krijgt u achtergrondinformatie over de 6 breinprincipes en gaan die ook direct toepassen.

In de workshop krijgt u inzicht in welke principes bij u passen, welke elementen in uw huidige werkwijzen te integreren zijn en hoe u dit op verschillende wijzen kunt doen.

Doelgroep
Voor trainers, coaches, trainingsacteurs, docenten en begeleiders van lesgroepen.

Programma
Deze interactieve introductieworkshop vindt ’s avonds plaats van 18.45 tot 21.45 uur. De workshop wordt gegeven in Arnhem in de omgeving van het NS-station en een parkeergarage. Uw begeleider is Irene Niessink.

Data
De eerstvolgende workshop vindt plaats op 25 juni 2015. De workshops worden tweemaal per jaar gegeven.

U kunt u opgeven via info@nivtta.nl.

Kosten
€ 50,00 per deelnemer (excl. BTW). Het minimaal aantal deelnemers is 7 personen. Het maximaal aantal deelnemers is 15 personen.

Author Description

nivtta

Reageren

karakters over
Uw reactie wordt niet getoond op de website.