Trainingsacteervaardigheden voor starters – Basis

Inleiding
Deze training is voor diegenen die willen kennismaken met het vak van trainingsacteur. Gedurende vijf avonden maakt u kennis met diverse speeltechnieken en werkvormen, het spelen van de basisemoties, het bijsturen tijdens spel en het geven van feedback.

U ontdekt of u voldoende potentieel heeft om door te groeien naar het vakgebied van trainingsacteur. Er wordt van u een actieve houding verwacht. U gaat zelf spelen en experimenteren; kortom veel doen en al doende leren.

Doelgroep
Deze training is ideaal voor iedereen die de eerste stappen wil zetten in het vak van trainingsacteur en die wilt onderzoeken of hij of zij uit het goede “trainingsacteerhout” bent gesneden. U krijgt de basis trainingsacteervaardigheden aangereikt en er is veel gelegenheid tot oefenen en spelen.

Programma
Deze training vol met praktische handvatten bestaat uit 5 avonden van 19.00 uur tot 22.00 uur. De locatie is ongeveer 20 minuten lopen van het NS-station in Utrecht en ook per bus vanaf het NS-station bereikbaar. Bij de trainingslocatie kunt u alleen betaald parkeren. De trainingscyclus wordt tweemaal per jaar gegeven.

Data
3 februari, 10 februari, 17 februari, 24 februari en 2 maart 2016.
U kunt uw deelname doorgeven aan ons secretariaat.

Kosten
€ 395,50 voor vijf avonden.