Werkvormen en trainen met trainingsacteurs

Inleiding
Op welke wijze kunt u trainingsacteurs gebruiken tijdens trainingen? Welke werkvormen zijn er allemaal mogelijk? En hoe gebruik ik als trainer een trainingsacteur optimaal?

Een trainingsacteur is een belangrijk hulpmiddel bij het leren van nieuwe vaardigheden. Het is daarbij wel van belang dat de trainer op uitstekende wijze samenwerkt met de acteur. Hoe kunt u trainen met trainingsacteurs en het rendement verhogen? In deze trainingscyclus worden diverse werkvormen behandeld.

Doelgroep
Dit programma is voor startende trainers en trainingsacteurs die zich verder willen ontwikkelen in werkvormen waarbij een trainingsacteur wordt ingezet als leermiddel.

Programma
In 4 bijeenkomsten worden 8 verschillende werkvormen behandeld. U gaat ook zelf aan de slag met de acteur. U krijgt direct feedback op de wijze waarop u de acteur gebruikt. U bereidt zelf ook een korte miniworkshop voor waarbij u de acteur inzet.


De cyclus wordt tweemaal per jaar gegeven. Eenmaal voor de zomervakantie en eenmaal na de zomervakantie. De trainingslocatie is in Arnhem in de directe omgeving van het NS-station. Voor informatie over de aanvang van de training, neemt u contact op met ons secretariaat.

Kosten
€ 225,00 voor vier avonden.

Author Description

nivtta

Reageren

karakters over
Uw reactie wordt niet getoond op de website.