Een ander perspectief: Spiral Dynamics

Inleiding
Spiral Dynamics is geen concept of methode, maar een handvat om op een andere manier waar te nemen. Het biedt namelijk een ander perspectief op individuen, teams, organisaties en culturen. Dit andere perspectief biedt u de gelegenheid om andere vragen te stellen en andere interventies te plegen.

Tijdens de workshop neemt de begeleider u mee door de evolutie en laat zij u zien hoe u zich verhoudt tot de wereld om u heen. U krijgt hierdoor inzicht in wat u kunt doen om de volgende stap in uw eigen ontwikkeling te maken.

Door Spiral Dynamics krijgt u ook meer inzicht in de organisaties waar(voor) u werkt. Bovendien bent u in staat om de complexiteit van de vraagstukken waar u in uw opdrachten aan werkt nog beter te doorgronden.

Is Spiral Dynamics een antwoord op alle vragen? Nee, zeer zeker niet! Wel geeft het richting in welke hoek we betere antwoorden kunnen vinden. Bovendien geeft het inzicht in de valkuilen van uw eigen enthousiasme en waarom bepaalde interventies die u doet meer of minder effectief kunnen zijn.

Voorafgaand aan de training krijgt u een vragenlijst die u invult en terugstuurt. Tijdens de training krijgt u dan uw profiel van waarden en denken op dat moment teruggekoppeld. Bovendien ervaart u tijdens de training door middel van oefeningen wat Spiral Dynamics voor u kan betekenen en krijgt u extra input en inspiratie voor uw eerstvolgende opdracht. U krijgt een aanvulling op uw inzicht en kennis waardoor u de werkelijkheid anders waarneemt, andere vragen weet te stellen en anderen nog effectiever kan helpen bij hun ontwikkeling.

Doelgroep
Voor trainers, trainingsacteurs, coaches en begeleiders van groepen. Enkele jaren werkervaring is prettig.

Programma
Het programma bestaat uit twee avonden van 18.45 tot 21.45 uur. De locatie is Arnhem.

Data
De training wordt tweemaal per jaar georganiseerd. Neemt u contact op met ons opleidingssecretariaat voor meer informatie over inschrijven en data.

Kosten
€ 225 per deelnemer.

Author Description

nivtta

Reageren

karakters over
Uw reactie wordt niet getoond op de website.